Σας περιγράφουμε τo trailer του “Spider-Man: Far From Home”

Και ανυπομονούμε να το δούμε.Ο Spider-Man και ο Mysterio πολεμούν ενωμένοι ενάντια στον Hydro-Man...

Και ανυπομονούμε να το δούμε.

Ο Spider-Man και ο Mysterio πολεμούν ενωμένοι ενάντια στον Hydro-Man στο πρώτο trailer του “Spider-Man: Far From Home”.

Αν και το trailer δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα, όσοι παρευρέθηκαν στο πάνελ της Sony κατά τη διάρκεια του Comic Con που πραγματοποιείται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν, αλλά και να δουν από κοντά τους Tom Holland, Jake Gyllenhaal και Jacob Batalon

Το πάνελ ξεκίνησε με τον Batalon να μιλάει στο κοινό. Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα επί σκηνής από τον Holland, ο οποίος του είπε ότι είναι στην Βραζιλία. Έπειτα, εμφανίστηκε στο πάνελ. Οι τρεις τους παρουσίασαν το trailer και έπειτα μίλησαν για την ταινία.

Το IGN Brazil λέει τα εξής για το trailer: Στην αρχή βλέπουμε τον Peter Parker (Holland), την Aunt May (Marisa Tomei) και τον Happy Hogan (Jon Favreau), ο οποίος προσπαθεί να φλερτάρει με την May. Ο Peter πάει σε σχολική εκδρομή στην Ευρώπη με την Michelle/MJ (Zendaya) και τον Ned (Jacob Batalon), και ενώ πακετάρει τα ρούχα του, αφήνει τη στολή του Spider-Man στο σπίτι. Αυτό που θέλει είναι να απολαύσει την εκδρομή και να κάνει ένα διάλειμμα από τη ζωή του σούπερ ήρωα.

Tom Holland at Brazil Comic Con to promote Spider-Man: Far From Home.
Ο Tom Holland στο Comic Con της Βραζιλίας (μέσω IGN Brazil).

Τα παιδιά πάνε στην Βενετία της Ιταλίας και βλέπουν τα κανάλια, και κάπου εκεί βλέπουμε να ανθίζει το ρομάντζο μεταξύ των Peter και Michelle.

Λίγο μετά, βλέπουμε τον Peter στον δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον Ned όταν ένας μυστηριώδης άνδρα εμφανίζεται από το πουθενά και ρίχνει βελάκι με ηρεμιστικό στον Ned. Είναι ο Nick Fury, ο οποίος καλεί τον Spider-Man στη δράση.

Πολλές στολές παρουσιάστηκαν, όπως η Stealth (η οποία είναι παρόμοια με την Noir) και η κλασσική με τους ιστούς αράχνης κάτω από τα χέρια.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel θα κάνει την εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. To έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming”, θα το γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα το ντύσει μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του “Up”, Michael Giacchino.

Επόμενες ταινίες του MCU είναι οι “Captain Marvel” (7 Μαρτίου) και “Avengers: Endgame” (3 Μαΐου). To “Spider-Man: Far From Home” θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου 2019 (ΗΠΑ).

Εν αναμονή του trailer, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από το κρύο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.