“Μάθε παιδί μου… πέναλτι” (pics)

Ο Αρης είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι στο Πρωτάθλημα (6) έχει χάσει όμως τα μισά-Σε κανένα από τα παιχνίδια που ο Αρης έχασε πέναλτι δεν πήρε τη νίκη

Ο Αρης είναι η ομάδα που έχει τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι στο Πρωτάθλημα (6 συνολικά) η αστοχία όμως από την άσπρη βούλα, στοιχίζει στους Κίτρινους. Στο Περιστέρι, στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική, ο Αρης έχασε το τρίτο του πέναλτι. Κι αντίστοιχα, ο Γιουνές έχασε το δεύτερο δικό του. 
Κι όμως… Για τον Αρη (και για τον Γιουνές πιο συγκεκριμένα), η ιστορία στην αρχή της, από την άσπρη βούλα είχε μόνο χαμόγελα. Τώρα όμως, έγινε πρόβλημα που ψάχνει λύση καθώς ο Αρης σε κανένα από τα τρία ματς που έχασε πέναλτι (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, οι αντίπαλοι) δεν πήρε τη νίκη. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. 

Γκολ με Λεβαδειακό 

Το πρώτο πέναλτι στη σεζόν, το πήρε στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 22’.

Αργότερα (57′), ο Γκαρσία σκόραρε και αυτός για το τελικό 2-0. 

Με τον Αστέρα κάνει το 2/2 

Από ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία, ο Γιουνές δίνει και πάλι τη λύση στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (με προπονητή τότε, τον νυν του Αρη, Σάββα Παντελίδη), στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Τυνήσιος ευστοχεί στο πέναλτι στο 87’ και κάνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Ματέο Γκαρσία σκοράρει πάλι για το 2-0. Ο Γιουνές είχε τότε 2/2 και συνολικά στην Ελλάδα (μαζί με τα 8/9 που είχε με την Ξάνθη) 10/11. 

Χάνει πέναλτι με τον ΠΑΟΚ 

Κι έρχεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (στο “Κλεάνθης Βικελίδης για την 7η αγωνιστική) που ο Γιουνές (και ο Αρης) χάνει το πρώτο του πέναλτι στη σεζόν. Στο 65’, κι ενώ το σκορ είναι 1-1, ο Πασχαλάκης αποκρούει το πέναλτι του Τυνήσιου.

Αργότερα (στο 84′), ο Πρίγιοβιτς θα κάνει το 1-2, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη. 

Χάνει πέναλτι ο Γκάμα 

Το επόμενο πέναλτι που κερδίζει ο Αρης είναι στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο 5ο λεπτό. Ο Γκάμα είναι αυτός που το κερδίζει, ο Γκάμα είναι αυτός που το εκτελεί. Ο Διούδης αποκρούει, μένει το 0-0, σε εκείνο το χρονικό σημείο. Ο Γιουνές είναι παρών στην 11άδα, παρά το γεγονός όμως ότι είναι ο πρωταγωνιστής (με δύο γκολ, την προηγούμενη αγωνιστική) στην ανατροπή που έκανε ο Αρης στην Κρήτη, απέναντι τον ΟΦΗ, δεν πάει στην εκτέλεση. Λίγο μετά όμως, στο ίδιο ματς, με τον Παναθηναϊκό, θα αρπάξει την μπάλα και θα πάει στην άσπρη βούλα.

Γιουνές και γκολ 

Στο 14’ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αρης κερδίζει και δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά, ο Γιουνές θα πάρει την μπάλα και θα ευστοχήσει.

Θα ανοίξει το σκορ και ο Αρης θα προηγείται μέχρι τις καθυστερήσεις όταν ένα άλλο, εύστοχο πέναλτι, από τον Χατζηγιοβάνη για τον Παναθηναϊκό θα διαμορφώσει το τελικό 1-1. 

Ο Μέγερι νικάει τον Γιουνές 

Και έρχεται το πρόσφατο ματς του Αρη στο Περιστέρι. Οι Κίτρινοι κερδίζουν πέναλτι και ο Γιουνές πηγαίνει στην εκτέλεση. Είναι το 56’ και ο Ατρόμητος προηγείται 1-0.

Ο Μέγερι αποκρούει και λίγο μετά (59’) ο Κουλούρης κάνει το 2-0, διευρύνοντας το προβάδισμα για τον Ατρόμητο που θα πάρει τη νίκη με το τελικό, 4-2. 

Οι αντίπαλοι 2/3

Ο Αρης λοιπόν έχει 3/6 εύστοχα. Τι γίνεται όμως όταν οι αντίπαλοι των Κίτρινων κερδίζουν πέναλτι; Σε τρία πέναλτι ευστόχησαν στα δύο. Ο Πρίγιοβιτς ευστόχησε, ο Χατζηγιοβάνης επίσης. Ο Κουέστα είχε αποκρούσει το πρώτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Αρη στη σεζόν.

Ηταν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (3η αγωνιστική) και ο Μαρκόφσκι (στο 65’ με το σκορ στο 2-0) είχε αναλάβει την εκτέλεση. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Αρη είχε αποκρούσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.