Λουτσέσκου : «Το μυαλό μας μόνο στο πρωτάθλημα!» (video)

Την προσήλωση όλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, επεσήμανε ο προπονητής Ράσβαν Λουτσέσκου αποκλειστικά στα κανάλια Novasports υπογραμμίζοντας τα οφέλη που θα έχει η ομάδα του παίζοντας λιγότερα παιχνίδια στη συνέχεια

Ο Ράσβαν Λουτσέσκου δεν κρύφθηκε πίσω από τις λέξεις και πώς να το κάνει αυτό αφού έτσι κι αλλιώς περίπου «ομολόγησε» τα συναισθήματά του, μετά αλλά και… πριν (!) τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Μπάτε Μπορίσοφ…

«Αυτό το αποτέλεσμα, κι αυτή η εξέλιξη δεν αλλάζει τίποτε! Μα και να νικούσαμε δεν θα προκρινόμασταν αφού πήρε βαθμό η Βίντι αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Έχουμε μια διαφορά οκτώ πόντων από τον Ολυμπιακό κι επτά από τον Ατρόμητο και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να την υπερασπιστούμε..»¨
Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε τα αίτια του αποκλεισμού της ομάδας του από την συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνδυάζοντάς τα με τα «οφέλη» της νέας πραγματικότητας όπως αυτή πλέον διαμορφώνεται στη συνέχεια :

«Δεν αποκλειστήκαμε από τα τελευταία αποτελέσματα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ζημιά είχε γίνει νωρίτερα με τα διαδοχικά ματς στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων το καλοκαίρι. Η ομάδα στην συνέχεια δεν έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα από την φάση των ομίλων με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο από το ξεκίνημα της συγκεκριμένης διαδικασίας..
Υπήρχε κούραση, αλλά δεν θέλω να μιλάω αρκετά γι’ αυτό.
Σαν προπονητής παίρνω την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην ομάδα κι αυτό κάνω τώρα. Προέχει το πρωτάθλημα και το καλό είναι πως όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το στόχο, δίχως να σημαίνει πως δεν θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports ο Λουτσέσκου οριοθέτησε το άμεσο μέλλο, ξεκινώντας βέβαια από το παιχνίδι της Δευτέρας στη Λειβαδιά..
«Θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη χρονιά με νίκες έτσι ώστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια αναζητώντας τον μεγάλο στόχο, τον τίτλο, καθώς θα παίζουμε ένα παιχνίδι τη βδομάδα!
Ξεκινάμε από τη Λειβαδιά και το θετικό είναι πως οι παίκτες μου δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.
Ο Λεβαδειακός είναι μια οργανωμένη ομάδα με συνοχή. Διαθέτει νέους και γρήγορους παίκτες στην επίθεση και μ’ αυτούς παίζει πολύ καλά την τακτική του αιφνιδιασμού! Αυτό περιμένουμε και τώρα και κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.

Από τον προπονητή του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε η απουσία του Πέλκα από την αποστολή για το ματς της Βοιωτίας, λόγω του τραυματισμού του


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.