Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό (video)

Στην αποκάλυψη πως ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και η εντολή της διοίκησης είναι να ετοιμάσουν την ομάδα για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο μαζί με τον Αλβέρτη, προχώρησε ο Γιώργος Βόβορας.

Στην αποκάλυψη πως ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και η εντολή της διοίκησης είναι να ετοιμάσουν την ομάδα για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο μαζί με τον Αλβέρτη, προχώρησε ο Γιώργος Βόβορας. 

Η νέα κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα των «πράσινων» στη Μαδρίτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το «πράσινο» ποτήρι. Ο Τσάβι Πασκουάλ απουσίαζε από το ΟΑΚΑ και την προπόνηση του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο και όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βόβορας, η εντολή που δόθηκε στον ίδιο και τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο από τη διοίκηση, είναι να ετοιμάσουν μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας:

«Καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν τελικό. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλυτερο εαυτό μας.

Αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε την ομάδα. Εμείς είχαμε ετοιμάσει την ομάδα από πριν. Είμαστε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά για κανέναν. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και πρέπει να κερδίσουμε.

Σίγουρα έχουμε περάσει πολλά μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα σοκ, αλλά δεν χωρούν συναισθήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε το αύριο, έχουμε τελικό μπροστά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.