Σερίφης θα γίνει ο Denzel Washington για τη νέα του ταινία

Ανυπομονούμε...Νέος πρωταγωνιστικός ρόλος προβλέπεται για τον Denzel Washington στην επερχόμενη...

Ανυπομονούμε…

Νέος πρωταγωνιστικός ρόλος προβλέπεται για τον Denzel Washington στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros., “Little Things”.

Σύμφωνα με το Variety, ο Οσκαρικός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως Deke, έναν σερίφη μιας κωμόπολης, ο οποίος συνεργάζεται με έναν ντετέκτιβ ονόματι Baxter για την εύρεση ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ο Deke λέγεται ότι είναι εξαιρετικά παρατηρητικός και θέλει να πιάσει τον δράστη πάση θυσία, ενώ παράλληλα πρέπει να παλέψει με τα δικά του σκοτεινά μυστικά. Η παραγωγή της ταινία αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Σκηνοθέτης της εν λόγω ταινίας λέγεται πως θα είναι ο John Lee Hancock, γνωστός μέσα από το “The Blind Side” (2009), “Saving Mr. Banks” (2013) και “The Founder” (2016). Πρόσφατή του ταινία είναι το “The Highwaymen”, το οποίο θα μπορέσουμε να δούμε μέσω του Netflix στις 29 Μαρτίου.

Αυτό θα είναι το επόμενο project του Washington, ενώ αναμένεται να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τέταρτη φορά για χάρη της ταινίας “Journal of Jordan” με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan, μετά τα “Antwone Fisher” (2002), “The Great Debaters” (2007) και “Fences” (2016). Το “Fences” ήταν η ταινία που του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ είναι ήδη κάτοχος του βραβείου στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες “Glory” (1990) και “Training Day” (2002). Τον είδαμε πρόσφατα στο “The Equalizer 2”, το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία συγκεντρώνοντας $190 εκ. παγκοσμίως.

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο και να μας πείτε σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.