Πιτίνο: «Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» (video)

Στην αξία της Ρεάλ αναφέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του, μιλώντας στα κανάλια Novasports, ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη αύριο (21:00 Novasports1HD) στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα της NOVA και τους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη, στάθηκε στο πόσο καλή ομάδα είναι και στις δύο πλευρές του παρκέ η «Βασίλισσα», τονίζοντας πως το «τριφύλλι» μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά:
Για τις δηλώσεις του στην Wall Street Journal και για το αν μίλησε και σαν… επιχειρηματίας: «Μόνο σαν προπονητής μίλησα, όχι σαν… bussinesman».
Για τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα και η τρίτη καλύτερα επιθετικά ομάδα. Εμείς είμαστε δεύτεροι στην άμυνα και περίπου στη μέση, όσον αφορά την επιθεση. Είναι μια εκπληκτική ομάδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Μας έκανε να αισθανθούμε άσχημα μέσα στην Μαδρίτη, όμως θα παλέψουμε μέχρι τέλους αύριο για τη νίκη».
Για το τι μπορούν να πετύχουν ως ομάδα: «Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Δεν ήταν μαζί μας οι πιθανότητες, αλλά μπορούμε να πετύχουμε. Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν στην κολλεγιακή μου καριέρα, να έχω αρνητικό ρεκόρ και να πάω να μείνω εκτός τελικού πρωταθλήματος. Πιστεύω στην επιθετική σκέψη παιχνιδιού και θεωρώ πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.