“Aγκαλιά” με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα (video)

Πολύ μεγάλο βήμα για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τέταρτο τα πέντε τελευταία χρόνια, έκανε η Μπαρτσελόνα, που με 2-0 επικράτησε της Ατλέτικο στο "Καμπ Νου", αυξάνοντας τη διαφορά της στους 11 βαθμούς από τους "ροχιμπλάνκος".

Πολύ μεγάλο βήμα για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τέταρτο τα πέντε τελευταία χρόνια, έκανε η Μπαρτσελόνα, που με 2-0 επικράτησε της Ατλέτικο στο “Καμπ Νου”, αυξάνοντας τη διαφορά της στους 11 βαθμούς από τους “ροχιμπλάνκος”.

Η ομάδα του Σιμεόνε, παρουσίασε το γνωστό σφιχτό αμυντικό πρόσωπο, με τον Ζόρντι Άλμπα πάντως να έχει πλασέ στο δεξί δοκάρι νωρίς στο ματς.

Η φάση που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την έκβαση του ματς, ήρθε στο 28ο λεπτό, με τον Ντιέγκο Κόστα να βλέπει απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μανθάνο, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του… ημιχρόνου, αναφέρθηκε με άσχημα λόγια στον πατέρα του!

Οι Καταλανοί πάντως, άργησαν πολύ να βρουν το πρώτο γκολ, αφού μόλις στο 85′, ο Σουάρες με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Όμπλακ, που είδε το σουτ να περνά κάτω από το χέρι του…

Το 2-0 ήρθε στο 87ο λεπτό από τον Λιονέλ Μέσι, που αφού έπαιξε με το μυαλό της άμυνας της Ατλέτικο, πλάσαρε υπέροχα για να “κλειδώσει” το παιχνίδι. 

Η ομάδα του Βαλβέρδε, έφτασε έτσι τους 73 βαθμούς, στο +11 από την Ατλέτικο και στο +13 από τη Ρεάλ, και θέλει ακόμα τέσσερις νίκες (εφόσον η Ατλέτικο νικάει συνέχεια) για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.