Το τερπνόν μετά του ωφελίμου (video)

Μετά από δυο ημέρες τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις πρωϊνές προπονήσεις, με το πρόγραμμα να μοιράζεται ανάμεσα σε τακτική και φυσική κατάσταση

Μετά από δυο ημέρες τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις πρωϊνές προπονήσεις, με το πρόγραμμα να μοιράζεται ανάμεσα σε τακτική και φυσική κατάσταση. Στο … καθιερωμένο και απαραίτητο μέρος της προθέρμανσης, με το διαχωρισμό των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με τις δυο ενδεκάδες που θ’ αγωνιστούν στον αυριανό φιλικό αγώνα (σ.σ. 17.00 τοπική, μια ώρα νωρίτερα από τους δυο που προηγήθηκαν) οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδι κατοχής με περιορισμό στις επαφές σε – σχετικά – μικρό εμβαδό.
Τακτική
Η μια ομάδα έμεινε στο ένα γήπεδο για να δουλέψει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στα της τακτικής. Το περιεχόμενο της άσκησης προέβλεπε ανάπτυξη από τους ακραίους οπισθοφύλακες, με τη συμμετοχή των χαφ και τελείωμα είτε από τα μπακ είτε παράλληλη σέντρα για να αξιοποιηθεί το ανέβασμα των συμπαικτών του στην αντίπαλη περιοχή με τερματοφύλακα στην εστία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα … «αγριεμένος» με πολλές παρατηρήσεις σε έντονο ύφος απαιτώντας την πιστή εφαρμογή των όσων ζητούσε και τον ακριβή συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του για το απόλυτο αποτέλεσμα.
Φυσική κατάσταση
Ανάλογο ασκησιολόγιο με αυτό που είχε επιστρατευτεί προ διημέρου υπήρξε και σήμερα. Μια σειρά από σημεία εργασίας για τους ποδοσφαιριστές, δουλεύοντας με ελαστικούς ιμάντες σταθεροποιημένους και παράλληλη προοδευτική κίνηση δυο ποδοσφαιριστών με εναλλαγές ποδιών και χεριών προκειμένου ν’ ακουμπήσουν έναν κώνο.

Σταθεροί ιμάντες με βαθύ κάθισμα και βάρος στο στέρνο τους, με σπριντ σε χαμηλό εμπόδιο ακολούθως, αλλαγές κατεύθυνσης με μια σιδερένια μπάρα κάθετη στο έδαφος να πηγαινοέρχεται στα χέρια τους ενώ πατούσαν εναλλάξ σε μια ημισφαίρια φουσκωτη επιφάνεια και σλάλομ ανάμεσα σε κάθετα εμπόδια. Κάμψεις σε ημισφαίριες, φουσκωτές επιφάνειες να ακουμπούν όλα τα άκρα, βαθύ «κάθισμα» με μπάρα με κιλά στους ώμους και υπερπήδηση τριών εμποδίων στη σειρά και τέλος ανέβασμα με το ένα πόδι σε σταθερό κουτί με βάρος στα χέρια, που ολοκλήρωναν με σπριντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.