Προσφυγή από Μπιάρσμιρ

Μπορεί πριν δύο περίπου βδομάδες να μην σκεφτόταν καν την προσφυγή, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τους "πράσινους". Ο Μπιάρσμιρ κατέθεσε προσφυγή ζητώντας 850.000 ευρώ και την ελευθερία του...

Μπορεί πριν δύο περίπου βδομάδες να μην σκεφτόταν καν την προσφυγή, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τους “πράσινους”. Ο Μπιάρσμιρ κατέθεσε προσφυγή ζητώντας 850.000 ευρώ και την ελευθερία του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Sportday.


Ο Σουηδός πριν μερικές μέρες σε συνέντευξη του σε ιστότοπο της χώρας του είχε δηλώσει πως δεν σκέφτεται να κάνει προσφυγή, χαρακτηρίζοντας χάος την κατάσταση στην ομάδα.


Ωστόσο καθοδηγούμενος από τον μάνατζερ του Μάρτιν Νταλίν, κατέθεσε προσφυγή θέλοντας να εξασφαλίσει τα 350.000 ευρώ που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός, ενώ ζητάει και τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο για τον Παναθηναϊκό, αν το παράδειγμα του Σουηδού θελήσουν να το ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.