Γκρουν: “Χρειαζόμαστε τον Μιραλάς”

Ο παλαίμαχος Βέλγος ποδοσφαιριστής, Ζορζ Γκρουν μίλησε με καλά λόγια για τον Κέβιν Μιραλάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο παλαίμαχος Βέλγος ποδοσφαιριστής, Ζορζ Γκρουν μίλησε με καλά λόγια για τον Κέβιν Μιραλάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο Γκρουν ο οποίος εργάζεται ως τηλεσχολιαστής είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τον επιθετικό του Ολυμπιακου.

«Είναι ένας αρκετά καλός ποδοσφαιριστής. Στο παρελθόν αναζητούσαμε αρκετά παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς. Τώρα το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο επιθετικό και ευτυχώς για εμάς έχουμε αρκετούς παίκτες σαν τον Μιραλάς, που μπορούν να παίξουν επιθετικά».

Και πρόσθεσε: «Ο Μιραλάς είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που θα παίξει και σήμερα βασικός. Υπολογίζουμε πολύ στον Μιραλάς. Πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί και γενικότερα να παίξει σαν επιθετικός γιατί είναι πλέον ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει πολλά τέρματα, κάτι που χρειαζόμαστε»-

Για τη νέα Εθνική ομάδα του Βελγίου ο Γκρουν δήλωσε:  Έχουμε μια αρκετά ταλαντούχα ομάδα η οποία ελπίζουμε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να καταφέρει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Σε αυτή την ομάδα υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που παίζουν εκτός του πρωταθλήματος Βελγίου. Στην Ισπανία, στην Γαλλία, στην Πορτογαλία και φυσικά στην Ελλάδα. Περιμένουμε πολλά από αυτή την εθνική ομάδα. Περιμένω ότι το μέλλον για αυτή την φουρνιά της εθνικής, θα είναι αρκετά καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.