Έντονος προβληματισμός στον ΠΑΟΚ

Η ήττα 3-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός play off.

Η ήττα 3-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός play off. Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής και δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί, που είχαν με τον Βλάνταν Ίβιτς, στον πάγκο τους. Πλέον, ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει 39 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Πλατανιά, ο οποίος ακολουθεί στη βαθμολογία και ουσιαστικά απειλεί τους «ασπρόμαυρους».

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι ένας τελικός για το ποια ομάδα θα δώσει τελικά το «παρών» στα play off. Ο Βλάνταν Ίβιτς δε μπορεί να υπολογίζει για τα ματς με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και τον Πλατανιά στα Χανιά, στις υπηρεσίες του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό είναι η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς ο Σλοβάκος επιθετικός εξέτισε την ποινή, που του είχε επιβληθεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.