Τα “Rugrats” επιστρέφουν στο Nickelodeon

Σε σειρά, αλλά και σε ταινία.Τα Nickelodeon και Paramount Pictures ανακοίνωσαν ότι θα επαναφέρουν...

Σε σειρά, αλλά και σε ταινία.

Τα Nickelodeon και Paramount Pictures ανακοίνωσαν ότι θα επαναφέρουν την τηλεοπτική παιδική σειρά της δεκαετίας του ’90, “Rugrats” με μια σειρά 26 επεισοδίων και μια live-action ταινία με CGI χαρακτήρες.

Και στη σειρά, αλλά και στην ταινία, θα δούμε τη συνέχεια των περιπετειών των Tommy, Chuckie, Phil, Lil, Susie και Angelica. Οι νέες ιστορίες “θα παρουσιάσουν έναν νέο κόσμο χαρακτήρων”.

“Το ‘Rugrats’ είναι μια από τις πιο γνωστές παιδικές τηλεοπτικές σειρές, και είμαστε ενθουσιασμένοι που το νέο κοινό θα γνωρίσει τους εικονικούς χαρακτήρες σε καινούργιες περιπέτειες”, είπε η Sarah Levy, Διευθύνων Σύμβουλος των Viacom Media Networks και Προσωρινός Πρόεδρος του Nickelodeon. “Ό,τι ίσχυε το 1991 όταν έκανε πρεμιέρα η σειρά, ισχύει και σήμερα: τα παιδιά ενθουσιάζονται με τον κόσμο των μωρών. Ανυπομονούμε τα σημερινά παιδιά να γνωρίσουν τους Tommy, Chuckie και τους υπόλοιπους”.

Οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς, Arlene Klasky, Gábor Csupó και Paul Germain θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της νέας σειράς. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει, και άλλες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία πρεμιέρας και το cast θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Η ταινία “The Rugrats” θα γραφτεί από τον David Goodman, ο οποίος έχει γράψει επεισόδια για το “Star Trek: The Next Generation”, “Family Guy” και άλλα. Η ταινία λέγεται ότι θα βγει στις 13 Νοεμβρίου 2020 (ΗΠΑ) από την Paramount.

Το “Rugrats” έτρεξε για εννιά σεζόν, μεταξύ 1991-2004, και έβγαλαν τρεις ταινίες: “The Rugrats Movie”, “Rugrats in Paris: The Movie” και “Rugrats Go Wild”. Η σειρά κέρδισε τέσσερα Daytime Emmy Awards, έξι Nickelodeon Kids’ Choice Awards και αστέρι στην Walk of Fame του Hollywood.

Το “Rugrats” δεν είναι η μόνη σειρά του Nickelodeon που επαναφέρεται μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Το “Blue’s Clues”, και ταινίες για τα “Invader Zim”, “Rocko’s Modern Life” και “Hey Arnold!: The Jungle Movie” θα επανέλθουν στην τηλεόραση του παιδικού καναλιού.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.