Φόρο τιμής στο “Iron Giant” αποτίει η νέα αφίσα του “Bumblebee”

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο.Μια εντυπωσιακή νέα αφίσα για την...

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο.

Μια εντυπωσιακή νέα αφίσα για την επερχόμενη ταινία “Bumblebee” ήρθε για να μας ταξιδέψει πίσω στο μακρινό 1999 με αναφορές στην κλασσική ταινία της Warner Bros., “The Iron Giant”.

Η εικόνα, την οποία μπορείτε να απολαύσετε ακριβώς παρακάτω, επιδεικνύει έναν πανέμορφο νυχτερινό ουρανό ως φόντο, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Bumblebee γονατισμένο μπροστά από την Charlie Watson της Hailee Steinfeld.

Mε το “Bumblebee” να δίνει την έμφαση στον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στην έφηβη ηρωίδα και το εμβληματικό Autobot, οι παραλληλισμοί ανάμεσα στους δύο τίτλους είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Νέα αφίσα “Bumblebee”.

H ταινία θα διαδραματιστεί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια όπου η νεαρή Charlie θα ανακαλύψει τον Bumblebee. Το δίδυμο θα έρθει αντιμέτωπο με τους Decepticons, με τους Shatter και Dropkick να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Κατά τη διάρκεια του Comic Con στο Σαν Ντιέγκο, το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει πολλές πληροφορίες, ανάμεσά τους και το ότι θα έχει την ευκαιρία να δει τον Cybertron.

To “Βumblebee” αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στις 21 Δεκεμβρίου στην Αμερική και στις 26 Δεκεμβρίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να αποτελέσει την αφορμή για ένα spin off με άλλους χαρακτήρες όπως για παράδειγμα ο Optimus Prime; Πείτε μας τις εκτιμήσεις σας στα σχόλια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.