Σμέλτσερ: «Να αλλάξουμε συμπεριφορά»

Ερωτηματικό που πρέπει να απαντηθεί άμεσα αποτελεί, σύμφωνα με τον Μαρσέλ Σμέλτσερ, η συνολική αγωνιστική συμπεριφορά της Ντόρτμουντ, η οποία πρέπει να αλλάξει άμεσα για να περιοριστούν οι απώλειες.

Ερωτηματικό που πρέπει να απαντηθεί άμεσα αποτελεί, σύμφωνα με τον Μαρσέλ Σμέλτσερ, η συνολική αγωνιστική συμπεριφορά της Ντόρτμουντ, η οποία πρέπει να αλλάξει άμεσα για να περιοριστούν οι απώλειες.
Μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Σάλτσμπουργκ (1-2), η Μπορούσια δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα καλύτερο από τη λευκή ισοπαλία στον επαναληπτικό επί αυστριακού εδάφους και αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ.
Σε ό,τι αφορά στην Μπουντεσλίγκα, είναι στην τρίτη θέση, με διαφορά όμως μόνο τριών βαθμών από την πέμπτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος.
«Είναι σαφές ότι η αγωνιστική συμπεριφορά μας δεν ήταν 100% σωστή σε κανέναν από τους δύο αγώνες με τη Σάλτσμπουργκ. Το μόνο θετικό που μπορούμε να πάρουμε από αυτό είναι η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να αλλάξουμε άμεσα για να εμφανιστούμε καλύτεροι στην Μπουντεσλίγκα», παραδέχτηκε.
«Τελειώσαμε με την Ευρώπη και δενυπάρχει πλέον η δικαιολογία ότι πρέπεινα αγωνιζόμαστε κάθε τρεις μέρες. Τώρα θα έχουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για την επόμενη αγωνιστική. Ελπίζω λοιπόν ότι θα εμφανιστούμε βελτιωμένοι, επειδή εγώ προσωπικά θέλω να είμαι στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου και ελπίζω ότι αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.