Με ανατροπή στον τελικό η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πέτυχε την ανατροπή και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, πετώντας εκτός συνέχειας την Εβερτον.

Η Λίβερπουλ πέτυχε την ανατροπή και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, πετώντας εκτός συνέχειας την Εβερτον.

Ο Αντι Κάρολ έχει ακούσει πολλά από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, ωστόσο το Σάββατο φρόντισε να κάνει τυς φιλάθλους της ομάδας του να τον αποθεώσουν. Ο υψηλόσωμος επιθετικός με κεφαλιά στο 87′ έστειλε τους Κόκκινους στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τότεναμ, Τσέλσι.

Η Εβερτον κατάφερε και προηγήθηκε με τον Γιέλαβιτς στο 24′ και έδειχνε να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο η Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ολοκληρωτική ανατροπή. Ο Αντι Κάρολ στο 47′ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως, ότι δεν έκανε ο υψηλόσωμος επιθετικός το πέτυχε ο Σουάρες στο 62′. Ο Ουρουγουανός δέχθηκε το δώρο του Ντιστέιν που γύρισε την μπάλα αδύναμα στον Χάουαρντ. Ο Σουάρες πήρε την μπάλα, πλάσαρε τον Αμερικανό γκολκίπερ και σημείωσε το 1-1.

Ο Κάρολ που στο 78′ έχασε ακόμα μία ευκαιρία, τελικά στο 82′ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπέλαμι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Κάρολ με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τη Λίβερπουλ στον τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.