Σαριέγκι: “Αποφάσεις οι μέτοχοι…”

Ο Γιόσου Σαριέγκι δήλωσε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παλέψουν μέχρι το τέλος και κάλεσε τους μετόχους να κάνουν το ίδιο.

Ο Γιόσου Σαριέγκι δήλωσε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παλέψουν μέχρι το τέλος και κάλεσε τους μετόχους να κάνουν το ίδιο. Ο αρχηγός των “πράσινων” μίλησε για τη σημασία που είχε η νίκη επι του ΟΦΗ στο λαβωμένο ηθικό των παικτών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε να βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας με αυτή την νίκη. Παίξαμε σαν επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα για να συνεχίσουμε τα ματς», είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους μετόχους, απάντησε: «Δεν χρειάζεται να τους στείλω κάποιο μήνυμα. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις και θα το κάνουν. Από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Είναι η αποστολή μας και ο σκοπός μας. Όλοι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους».

Και ο Σαριέγκι κατέληξε: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ελπίδα, αλλιώς είναι δύσκολο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Είμαστε παίκτες του Παναθηναϊκού και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.