Επικός διάλογος Μέσι – Γκονζάλες

Η «κοκορομαχία» ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε χθες στο Κύπελλο, με τους Λιονέλ Μέσι και Άλφαρο Γκονζάλες να ανταλλάσουν...φαρμακερές ατάκες.

Η «κοκορομαχία» ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε χθες στο Κύπελλο, με τους Λιονέλ Μέσι και Άλφαρο Γκονζάλες να ανταλλάσουν…φαρμακερές ατάκες.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Cornella-El Prat απέναντι στη συμπολίτισσα και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, με την ένταση να κυριαρχεί για άλλη μία φορά σε εξέδρες αλλά και αγωνιστικό χώρο.

Οπαδοί πέταξαν ένα…κεφάλι γουρουνιού στον Ζεράρ Πικέ (μιμούμενοι παρόμοια χειρονομία των φίλων της Μπαρτσελόνα παλαιότερα προς τον Λουίς Φίγκο μετά τη μετακόμισή του στη Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ υπήρχαν και προσβλητικά πανό για την σύζυγο του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Σακίρα.

Αρκετές και οι «κοκορομαχίες» και στον αγωνιστικό χώρο, με τον διάλογο ανάμεσα σε Γκονζάλες και Μέσι να κλέβει την παράσταση.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του αγώνα ο αμυντικός της Εσπανιόλ μάρκαρε σκληρά το αστέρι της Μπαρτσελόνα, με τους δύο παίκτες να μιλούν μεταξύ τους σε υψηλούς τόνους.

«Είσαι πραγματικά κοντός», είπε σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο παίκτης της Εσπανιόλ στον Αργεντινό, κάνοντας μάλιστα και χαρακτηριστική χειρονομία (φωτό πάνω), για να εισπράξει …πληρωμένη απάντηση από τον κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας»: «Κι εσύ είσαι πραγματικά κακός»…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.