Κέρδισε με το… γνωστό 2-1

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1, πέτυχε ο Βύζας Μεγάρων σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1, πέτυχε ο Βύζας Μεγάρων σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Αντίθετα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφυγε με… άδεια χέρια για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τον Εύοσμο παρότι πάλεψε το ματς μέχρι τέλους. Οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους περίπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αφού ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις.

Ο Βύζας μπήκε. φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ όταν ο Ασπρίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Παγώνη, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Μεγαρείς διατήρησαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Πάντως, και οι «σταχυοφόροι», από την πλευρά τους, ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους -με κινητήριους μοχλούς τους Παμπόε και Βλαχόπουλο- και. δοκίμασαν την ετοιμότητα του τερματοφύλακα Κοτταρά, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών».

Επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκτέλεση φάουλ του Μωυσίδη ωστόσο στο 57′ τον. μιμήθηκε ο Καρακατσάνης μειώνοντας σε 2-1.

Στο διάστημα που απέμενε και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησαν και ως εκ τούτου ο Βύζας πανηγύρισε μία σημαντική νίκη.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Οικονόμου):  Κοτταράς, Φραγκής, Μουστάκης, Πέτρου, Λίτσης, Ροβίθης, Παγώνης (83′ Τριάντης), Νταντάμης, Μωυσίδης, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης):
  Γιακουμής, Βοσκόπουλος (80′ Οκουμούσης), Ασπρίδης, Τσάτσας, Βλαχόπουλος, Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Σαχινίδης, Προβατίδης (33′ Καπνίδης), Παμπόε (85′ Σίνης).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.