Δεύτερη σεζόν αποκτά το anime “Τοkyo Ghoul:re”

H ιστορία του Sasaki συνεχίζεται.Με το manga του "Tokyo Ghoul:re" να πλησιάζει σταθερά στο τέλος...

H ιστορία του Sasaki συνεχίζεται.

Με το manga του “Tokyo Ghoul:re” να πλησιάζει σταθερά στο τέλος του, το ενδιαφέρον του κοινού επικεντρώνεται στη νέα φάση της τηλεοπτικής anime μεταφοράς του τίτλου που αναμένεται να αποκτήσει δεύτερη σεζόν τον επερχόμενο Οκτώβριο.

Τα νέα μας φέρνει το 28ο τεύχος του Young Jump της εκδοτικής Shueisha αλλά και το Anime News Network.

To “Τokyo Ghoul:re” ξεκίνησε να προβάλλεται στις 3 Απριλίου 2018 και αποτελείται από 12 επεισόδια. Αν και μιλάμε για πρώτο και δεύτερο κύκλο αναφορικά με τη συγκεκριμένη φάση της ιστορίας, γενικότερα πρόκειται για έναν κόσμο που έγινε διαθέσιμος το 2014 με το “Tokyo Ghoul”. H ιστορία συνεχίστηκε αργότερα στο “Tokyo Ghoul √A” με επιμέρους επεισόδια σύντομης διάρκειας να συμπληρώνουν τον κόσμο της σειράς.

 

Σε παραγωγή των στούντιο Pierrot αλλά και Pierrot+, o Odahiro Watanabe του “Soul Buster” έρχεται να αντικαταστήσει τον Shuhei Morita στη σκηνοθετική επιμέλεια. Τη σύνθεση της σειράς θα αναλάβει ο Chuji Mikasano, με εμπειρία από τους προηγούμενους δύο κύκλους του τίτλου και η Atsuko Nakajima θα αναλάβει τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Ακολουθώντας την υπόθεση από την πρώτη φάση του “Tokyo Ghoul:re” η ιστορία θα συνεχίσει να περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες του Haise Sasaki και της ομάδας του. Θα κατορθώσουν να επιβιώσουν από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν;

Οι πρώτοι 14 τόμοι του αρχικού “Tokyo Ghoul” manga έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά από την Viz Media. Από το “Tokyo Ghoul:re” μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί 12 τόμοι με τον πλέον πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει την 1 Ιουνίου.

Οι δύο σειρές manga συνολικά έχουν 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η σειρά φαίνεται να είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς ιστορίες, έχοντας την μερίδα του λέοντος από τις πωλήσεις στην Ιαπωνική αγορά.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.