Τον Μάιο η οικοδομική άδεια

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της ΑΕΚ την οικοδομική άδεια για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της ΑΕΚ την οικοδομική άδεια για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς», στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Υπουργός Περιβάλλοντας, Πάνος Σκουρέλτης θα καταθέσει τα υπογεγραμμένα έγγραφα στη «Διάυγεια» και την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί ο φάκελος στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι ενέργειες για την έκδοση των αδειών. Το Πάσχα αναμένεται να καθυστερήσει την έκδοσή τους. Μόλις αυτό γίνει, η Ένωση θα πρέπει να τρέξει στη συνέχεια τις υπόλοιπες υποθέσεις, όπως είναι ο συντονισμός των έργων με την Περιφέρεια Αττικής. 

Ο project manager, Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε για τις τελευταίες εξελίξεις στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»: «Ολοκληρώθηκε μια μεγάλη, επίπονη, αλλά και πολύ σημαντική διαδικασία που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην έκδοση οικοδομικής άδειας. Περιμένουμε να πάρουμε στα χέρια μας το τελικό κείμενο της μελέτης που θέλουμε να πιστεύουμε πως θα βοηθά να φτάσουμε ακόμη πιο γρήγορα στον τελικό στόχο και την έναρξη των εργασιών, για να κλείσουμε το φάκελο της άδειας και να ξεπεράσουμε το συντομότερο αυτή τη διαδικασία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.