Τζόρτζεβιτς: «Όλα θα φανούν στα πλέι οφ»

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Τσεντεβίτα, με την οποία ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκα.

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Τσεντεβίτα, με την οποία ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι από εδώ και πέρα θα φανεί ποιες ομάδες αξίζουν και μπορούν να φτάσουν μέχρι τέλους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε κάνει σοβαρή προσέγγιση και είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Έπρεπε να γίνει για να έχουμε καλύτερο επίπεδο στο παιχνίδι και να ενσωματώσουμε τους νέους που ήρθαν στην ομάδα για να μας βοηθήσουν. Είναι ένα πρώτο βήμα προς αυτά που δουλεύουμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Έχουμε θέληση και ενθουσιασμό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα με την Εφές που δεν πιστεύω να κρίνει πολλά. Στους παίκτες αρέσει να δουλεύουν μαζί και είναι καλό για την ομάδα. Το δεύτερο κομμάτι του Top 16 ήταν πολύ καλό για εμάς». 

Για τη σύγκριση των δύο ομίλων του TΟΡ-16:
«Πρώτα απ’ όλα είχα ισχυρή πίστη στην ομάδα μου. Οι παίκτες δούλευαν και είχαμε μείνει μαζί. Που αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πριν δύο μήνες μίλησα πολύ σοβαρά και ξεκάθαρα στους παίκτες μου. Ο στόχος μας είναι να πάμε στο Φάιναλ Φορ τους είπα ανεξάρτητα από τις ήττες και τους τραυματισμούς. Ρώτησα αν με θεωρούν τρελό και μου είπαν όχι κόουτς. Είναι σπουδαίοι επαγγελματίες και προσωπικότητες οι παίκτες μου, έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια λόγω αυτού του γεγονότος. Η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο και θα μπορούσε να είναι μυστικό για κάποια πιθανή επιτυχία. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είμαστε απλά στα πλέι οφ». 

Για τη σύγκριση των δύο ομίλων:
«Δεν είναι εύκολο να τα συγκρίνεις. Έχουν εξαιρετικές ομάδες, την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ, τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ, την Λαμποράλ. Εμείς έχουμε την πολύ καλή ομάδα τη Φενέρ, αλλά και την Λοκομοτίβ που είναι από τα φαβορί για να προχωρήσουν. Τον Ερυθρό Αστέρα που δεν θεωρείται φαβορί αλλά για εμένα γιατί τους ξέρω ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας. Είναι δυνατά τα δύο γκρουπ αλλά τα πάντα θα φανούν στα πλέι οφ. Τώρα είναι απόψεις, αλλά σίγουρα και τα δύο γκρουπ έχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες. Πάνω-κάτω το επίπεδο είναι ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.