Ακαριαίος ο θάνατος του Φαϊεράμπεντ

Οι γερμανικές αρχές έδωσαν περισσότερα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του Νίκλας Φαϊεράμπεντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα την Κυριακή του Πάσχα.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/05/2016 • 13:21
Το τροχαίο ατύχημα του Νίκλας Φαϊεράμπεντ
  • shares
Οι γερμανικές αρχές έδωσαν περισσότερα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του Νίκλας Φαϊεράμπεντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα την Κυριακή του Πάσχα. Ο 19χρονος μέσος του Ανόβερου σκοτώθηκε μαζί με άλλα δυο άτομα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν καρφώθηκε σε δέντρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με τους φίλους του. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα δυο άτομα, ο οδηγός και ο συνοδηγός, οι οποίοι σώθηκαν από τη ζώνες ασφαλείας. Ο Νίκλας Φαϊεράμπεντ είχε στις 28 Απριλίου τα γενέθλιά του και σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου τα είχε γιορτάσει το ίδιο βράδυ μαζί με τους φίλους του. Τη ζωή τους έχασαν επίσης ένας άνδρας 18 ετών και μια συνομήλικη γυναίκα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.