Συγκινητικό! Ο μικρός Μανού έζησε το όνειρο με τη βοήθεια της Ατλέτικο! (video)

Ένας πραγματικός ήρωας της ζωής, έκανε πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο με τη συνδρομή του Αντουάν Γκριζμάν και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένας πραγματικός ήρωας της ζωής, έκανε πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο με τη συνδρομή του Αντουάν Γκριζμάν και της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο εννιάχρονος Μανού από την Αργεντινή συγκίνησε όλους τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη θέληση και τη μαχητικότητα του. Μια σπάνια ασθένεια ήταν η “κατάρα” για τον Μανού. Μόλις ενάμιση έτους έχασε τα δύο του πόδια, το ένα του χέρι και έμεινε μόνο με δύο δάκτυλα στο άλλο. Όμως δεν τα παράτησε ποτέ…

Ακόμα και αν οι γιατροί του έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιβιώσει από αυτή τη σκληρή δοκιμασία, ο Μανού διέψευσε τους πάντες! Μάλιστα το τελευταίο διάστημα προπονείται στο στίβο και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media με τον πιτσιρικά να γυμνάζεται, φορώντας μια φανέλα του Γκριζμάν, ήταν αρκετό για να συγκινήσει τους ποδοσφαιριστές των “ροχιμπλάνκος”. 

Ο Γκριζμάν άμεσα κάλεσε με προσωπικό του μήνυμα τον Μανού στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της Ατλέτικο και το όνειρο του 9χρονου Αργεντινού έγινε πραγματικότητα πριν από λίγες ημέρες στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Ο Μανού ταξίδεψε από το Μπουένος Άιρες στη Μαδρίτη, έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την Ατλέτικο, είδε τον Γκριζμάν να τον επισκέπτεται στο δωμάτιό του και να του κάνει δώρο μια φανέλα, ξεναγήθηκε στο Wanda Metropolitano, παρακολούθησε από κοντά τη λατρεμένη του ομάδα, συνάντησε τους αγαπημένους του παίκτες και στο τέλος είδε και πάλι το ποδοσφαιρικό του είδωλο, Αντουάν Γκριζμάν στα αποδυτήρια της Ατλέτικο.

Δείτε στο συγκινητικό video της Ατλέτικο τον μικρό Μανού να ζει το όνειρο του…

  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.