Στην Φούλαμ ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Νέο προπονητή έχει από σήμερα η Φούλαμ. Η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Νέο προπονητή έχει από σήμερα η Φούλαμ. Η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ο σύλλογος, ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και παίρνει τη θέση του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

«Είναι τιμή να δεχτώ την πρόσκληση και την ευκαιρία να οδηγήσω τον Φούλαμ, έναν φανταστικό σύλλογο με παράδοση και ιστορία» δήλωσε ο 67χρονος.


O Ρανιέρι με τον τίτλο του πρωταθλητή το 2016

«Ο στόχος της Φούλαμ, δεν πρέπει να είναι μόνο η επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να είμαστε πάντοτε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους και πρέπει να πετύχουμε. Η ομάδα έχει εξαιρετικό ταλέντο που είναι αντίθετο με τη θέση της στη βαθμολογία. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ ικανή για καλύτερες επιδόσεις, τις οποίες θα δουλέψουμε αμέσως καθώς ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον στην έδρα μας.


Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαχίντ Καν πρόσθεσε: 
«Η πραγματοποίηση αλλαγής χωρίς τη σωστή απάντηση με το σχέδιο διαδοχής δεν θα ήταν επιλογή, οπότε το ότι κάποιος του διαμετρήματος του Κλαούντιο είναι έτοιμος να δεχτεί την πρόκληση μας ήταν παρήγορο, αλλά πάνω απ ‘όλα απαραίτητο».


O Ρανιέρι στις εξέδρες του Κινγκ Πάουερ στο ματς Λέστερ – Μπάρνλεϊ στις 10 Νοεμβρίου

«Το πρόσφατο έργο του με την Λέστερ είναι κυριολεκτικά θρυλικό και γενικότερα το έργο που πρόσφερε σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Είναι λοιπόν προφανές ότι καλοσωρίζουμε με τιμή έναν εκπληκτικό προπονητή στην ομάδα μας»

Ο Ιταλός τεχνικός θα αντιμετωπίσει τους πρώην συλλόγους του, την Λέστερ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016 και την Τσέλσι στους τρεις πρώτους του αγώνες στον πάγκο της Φούλαμ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.