Το NBC δείχνει την έξοδο σε “Midnight, Texas” και μία ακόμα σειρά

Αποχαιρετήστε τις.Τα "Midnight, Texas" και "Marlon" δεν συνεχίζουν την πορεία τους στο NBC...

Αποχαιρετήστε τις.

Τα “Midnight, Texas” και “Marlon” δεν συνεχίζουν την πορεία τους στο NBC, σύμφωνα με το Variety. Το κανάλι τις έκοψε ενώ και οι δύο έχουν μόλις ολοκληρώσει δύο σεζόν, χωρίς να τους δίνει την ευκαιρία για τρίτη.

Μπορεί να μην δόθηκαν περισσότερες εξηγήσεις για το ‘ψαλίδι’ που έπεσε στις σειρές, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους. Τις χαμηλότερες τιμές έπιασε η κωμική σειρά “Marlon”, το οποίο αποτελεί παραγωγή της Universal Televisions και πρωταγωνιστεί ο συνονόματος κωμικός Marlon Wayans. Η δεύτερη σεζόν της σειράς έφερε, συνολικά, στο κανάλι 2,6 εκατομμύρια θεατές, με μέσο όρο 0.6, και έκανε το κλείσιμο της τον Ιούλιο.

Το “Midnight, Texas” κατάφερε να φτάσει λίγο υψηλότερα στην ακροαματικότητα. Και πάλι, η πιο πρόσφατη εμφάνιση του, της τελευταίας εβδομάδας, προσέλκυσε 2.4 εκατομμύρια τηλεθεατές, με τον μέσο όρο στο 0.4. Η υπερφυσική σειρά του NBC βασίζεται σε μυθιστόρημα της Charlaine Harris, της ίδιας που έγραψε τη σειρά “The Southern Vampire Mysteries”, ή αλλιώς γνωστή ως “The True Blood Novels”, η οποία μεταφέρθηκε, εξίσου, τηλεοπτικά.

Πρωταγωνιστούν οι Francois Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Henley, Arielle Kebbel, Jason Lewis και Peter Mensah, οι οποίοι δεν έχουν πει ακόμα το τελευταίο τους αντίο, μιας και το επόμενο, και τελικό, επεισόδιο θα προβληθεί στις 28 Δεκεμβρίου.

Για το “Midnight, Texas” πιθανολογείται να μην έχει τελειώσει τίποτα, πέρα του NBC, αφού η Universal Television, εξίσου παραγωγός και αυτής της σειράς, κοιτάει σε άλλους αγοραστές για την επόμενη σεζόν.

Σε άλλα νέα του καναλιού, το “Brooklyn Nine Nine” θα κάνει ‘ποδαρικό’ με την 6η του σεζόν, για πρώτη φορά στο NBC. Το “Grimm” συνεχίζει με ένα ακόμα spin-off, ενώ το “Manifest”, η καινούργια σειρά που συσχετίστηκε με το “Lost”, έφτασε ήδη στο κανάλι. Το “Timeless” ρίχνει το φινάλε του, σε δύο μέρη, παραβλέποντας τη δεύτερη του ακύρωση.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.