Ο Ενρίκε έκανε την αρχή …

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, ο Πέδρο Ενρίκε θα πάρει το δρόμο της επιστροφής προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, ο Πέδρο Ενρίκε θα πάρει το δρόμο της επιστροφής προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια κίνηση που δημιουργεί νέα δεδομένα στην ομάδα, καθώς τα περιθώρια χρησιμοποίησης μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών είναι περιορισμένα κι αυτό σημαίνει πως ένας εκ των Χατσερίντι – Ουάρντα θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου. Με δεδομένη τη στήριξη της τεχνικής ηγεσίας στο πρόσωπο του Αιγύπτιου οι συνειρμοί είναι … αναπόφευκτοι. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό για την αγορά του … «χαμπίμπι» από την πλευρά του «Δικεφάλου» δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση να επισέλθει σε σχετικές συζητήσεις, τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.
Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος μπορεί και να μην είναι ο μοναδικός από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που επιστρέφει στην Τούμπα. Υπάρχει – τουλάχιστον – άλλη μια περίπτωση που απασχολεί αλλά χαρακτηρίζεται δύσκολη ως προς την υλοποίησή της. Παρόλα αυτά οι σχετικές συζητήσεις με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται θα γίνουν κι ότι βγει. Εφόσον ευοδοθούν τα οφέλη θα είναι πολλά και σημαντικά καθώς πέραν του ότι πρόκειται πλέον για μια αποδεδειγμένα αξιόπιστη και ποιοτική λύση, θα δώσει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης άλλων συμπαικτών του σε θέση-εις που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.