Μια λαμπάδα στο ύψος του Όλσεν (video)

Ο Ρόμπιν Όλσεν με τρομερή εμφάνιση χάρισε τη νίκη στην Ρόμα απέναντι στην Μπολόνια με 2-1. Σκόραραν για τους γηπεδούχους Κολάροφ και Φάσιο! Μείωσε ο Σανσόνε για την Μπολόνια!

Ο Ρόμπιν Όλσεν με τρομερή εμφάνιση χάρισε τη νίκη στην Ρόμα απέναντι στην Μπολόνια με 2-1. Σκόραραν για τους γηπεδούχους Κολάροφ και Φάσιο! Μείωσε ο Σανσόνε για την Μπολόνια!

Ο Σουηδός τερματοφύλακας της Ρόμα κράτησε το μηδέν όση ώρα χρειαζόταν για να φτάσουν οι συμπαίκτες του με δύο ευκαιρίες σε δύο γκολ. Με πέναλτι του Κολάροφ στο 54ο λεπτό και μετά από στατική φάση, με σουτ του Φάσιο!

Ο Όλσεν έπιασε τρία τετ-α-τετ, ένα εντυπωσιακό σουτ του Πόλι ενώ την μια φορά που νικήθηκε με το αποτέλεσμα στο 0-0 η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι! Μετά το 2-0 λύγισε και δέχτηκε γκολ από τον Σανσόνε στο 84ο λεπτό αλλά η Μπολόνια δεν έφτιαξε άλλη φάση.

Η Ρόμα με τη νίκη της πήγε στο -1 από την τετράδα και η Μπολόνια παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη!

ΡΟΜΑ : Όλσεν – Φλορέντσι (83′ Σαντόν), Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροφ – Εν’Ζονζί, Πελεγκρίνι, Κριστάντε (46′ Ελ Σαράουι) – Τζανιόλο, Κλάιφερτ (68′ Ντε Ρόσι), Τζέκο 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ : Σκορούπσκι – Εμπάγε, Ντανίλο, Ελάντερ, Ντάικς – Πούλγκαρ (75′ Φαλτσινέλι), Πόλι (72′ Τζεμαΐλι) – Έντερα (66′ Σβάνμπεργκ), Σοριάνο, Σανσόνε – Σαταντέρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.