Τελευταία προπόνηση και χριστουγεννιάτικη επίσκεψη

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, παίρνοντας άδεια μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, παίρνοντας άδεια μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. 

Μετά την προπόνηση, Παναγιώτης Μπάλλας και Δημήτρης Λημνιός συνοδευόμενοι από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος και αντιδήμαρχο Βασίλη Μπέτση, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περιστερίου, «Από Καρδιάς», προσφέροντας γαλοπούλες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο γνωρίζοντας ότι ο Ατρόμητος με την πρωτοβουλία του αυτή θα κάνει πιο γιορτινό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνανθρώπων μας» είπε ο Παναγιώτης Μπάλλας ενώ ο Δημήτρης Λημνιός τόνισε με την σειρά του: «Η ομάδα μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στέκεται δίπλα όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε οικογένειες του Περιστερίου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης και ήρθαμε εδώ για να δείξουμε την αγάπη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκε κατά την παραλαβή των γαλοπούλων η αντιδήμαρχος και υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξένια Κορόγιαννη η οποία τόνισε τα εξής: «Ο Ατρόμητος είναι πάντα δίπλα μας και ενισχύει όλες τις μέρες του χρόνου τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συνδράμει στο κοινωνικό έργο που κάνουμε κι εκείνο που έχουμε να πούμε είναι να δώσουμε τις ευχές στην ομάδα της πόλης μας για να συνεχίσει την προσφορά της για πολλά χρόνια και φυσικά να έχει πολλές νίκες για να την ξαναδούμε εκεί που της αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.