«Στόχος οι 30 κορυφαίες του κόσμου»

Υψηλούς στόχους θέτει για την καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη, δηλώνοντας ότι θέλει να μπει στις 30 κορυφαίες τενίστριες του κόσμου.

Υψηλούς στόχους θέτει για την καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη, δηλώνοντας ότι θέλει να μπει στις 30 κορυφαίες τενίστριες του κόσμου.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στο Αυστραλιανό Open, όπου πέτυχε και την πρώτη νίκη της σε Grand Slam, η Σάκκαρη μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την εμπειρία της στη Μελβούρνη. Αναλυτικά:

Για τη συμμετοχή της στο Αυστραλιανό Open:
«Ήταν ένα διαφορετικό τουρνουά κυρίως από την παρουσία των Ελλήνων εκεί. Δεν ήμουν χαμένη όπως στο US Open και ήμουν σαφώς πιο έμπειρη. Είμαι ευχαριστημένη από την πορεία και την παρουσία μου και θέλω να γίνομαι σοφή από Grand Slam σε Grand Slam». 

Για την Σουάρεθ Ναβάρο που την απέκλεισε:
«Ήταν τιμή μου να παίξω με μια αθλήτρια που είναι εδώ και χρόνια στο Top 20. Τη σεβάστηκα, αλλά δεν τη φοβήθηκα στο ματς. Μέσα στο κορτ όλα είναι διαφορετικά» 

Για τη ζωή της στη Βαρκελώνη, όπου μένει μόνιμα:
«Είναι όμορφη πόλη, αλλά μου λείπει η Αθήνα. Βέβαια η ζωή μας είναι με μια βαλίτσα και μια ρακέτα στο χέρι» 

Για το να ζει εκτός Ελλάδας:
«Στα 18 μου κατάλαβα πως πρέπει να φύγω από την Ελλάδα αν θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στο άθλημα που κάνω. Ήταν σωστή η επιλογή μου εκ του αποτελέσματος». 

Για τα πρότυπα της:
«Σαφώς το μεγαλύτερο πρότυπο για μένα είναι η μητέρα μου. Την θαυμάζω για όσα πέτυχε σε μια εποχή που στην Ελλάδα το τένις δεν υπήρχε. Θαυμάζω και τη Λένα (σ.σ. Δανιηλίδου) γιατί έφτασε πάρα πολύ ψηλά. Δεν είναι εύκολο να φτάνει στο Νο14. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Βέβαια θαυμάζω και την Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο με την οποία βρέθηκα αυτές τις μέρες. Τεράστια αθλήτρια. Μακάρι να φτάσω σε αυτό το επίπεδο κάποια στιγμή». 

Για τους μακροπρόθεσμους στόχους της:
«Θέλω να συνεχίσω δυνατά. Στόχος μου είναι τα επόμενα χρόνια να φτάσω στις 30 κορυφαίες του κόσμου. Είναι κάτι δύσκολο. Απαιτεί σκληρή δουλειά, αλλά θα το παλέψω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.