Δημητρέλος: Supporter ο… άγνωστος επιχειρηματίας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Novasports.gr ξεκαθάρισε πως ο επιχειρηματίας που έταξε στους παίκτες πριμ 100.000 ευρώ ανήκει στο κλαμπ των Supporter και πρόσθεσε πως το όνομα του θα αποκαλυφθεί εντός της ημέρας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Novasports.gr ξεκαθάρισε πως ο επιχειρηματίας που έταξε στους παίκτες πριμ 100.000 ευρώ ανήκει στο κλαμπ των Supporters και πρόσθεσε πως το όνομα του θα αποκαλυφθεί εντός της ημέρας.

“Το γνωρίζω το θέμα και καταλαβαίνω ότι το μυαλό πολλών πήγε σε επιχειρηματία που ασχολείται με τα κοινά άλλης ομάδας. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο επιχειρηματία που πρότεινε να δώσει στους παίκτες 100.000 ευρώ πριμ για νίκη στο ντέρμπι. Ανήκει στο κλαμπ των Supporters και σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ όταν μας είπε ότι θέλει να δώσει το πριμ, ήταν να δώσει τα συγκεκριμένα χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες της ομάδας, αφού όπως γνωρίζετε υπάρχει σημαντικό ταμειακό έλλειμμα. Αυτός επέμενε να τα δώσει στους παίκτες ως πριμ και κ. Μπόβαλης ενημέρωσε τους αρχηγούς. Αυτοί προς τιμήν τους, επειδή έχουν αξιοπρέπεια αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα χρήματα από τη στιγμή που δεν γνώριζαν από πού προέρχονται.

Καταλαβαίνω πως για λόγους τάξεως δεν ήθελε να μαθευτεί το όνομα, αλλά πλέον δεν μπορεί να μείνει κρυφό και αν δεν δεχτεί ο ίδιος να εμφανιστεί, θα ανακοινώσουμε το όνομα του το απόγευμα στο ΔΣ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.