Ετοιμάζουν τη νέα σεζόν στο λιμάνι

Ο Μάρκο Σίλβα είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμένος για τη νέα αγωνιστική σεζόν του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμένος για τη νέα αγωνιστική σεζόν του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν προ ημερών σε εξαιρετικό κλίμα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού, στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Ο Σίλβα μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος, όμως ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες φέρονται να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, με αυξημένες οικονομικές απολαβές για τον Πορτογάλο τεχνικό. Στη νέα συμφωνία, δεν αποκλείεται να προβλέπεται και ρήτρα αποδέσμευσης. Από εκεί και πέρα, επί τάπητος τέθηκε και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει αναλυτικότερη συζήτηση, σχετικά με το που θα χρειαστεί ενίσχυση ο Ολυμπιακός, ενώ θα συζητηθεί και το ποιοι παίκτες θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν από το λιμάνι. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιμένει, πως θέλει να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ με περίπου 23 με 25 ποδοσφαιριστές και πως θα πρέπει να αποχωρήσουν όσοι δεν υπολογίζει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.