Φραγκιάς: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος του Κολοσσού έπειτα από τις διαδοχικές ήττες, από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιάς.

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος του Κολοσσού έπειτα από τις διαδοχικές ήττες, από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιάς. Ο τεχνικός των Ροδιτών αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με το Μαρούσι και τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

«Ο Άρης είναι σε ανοδική πορεία και ενισχυμένος με τον Μπόγρη και τον Τσαλδάρη σε σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Υπάρχει σίγουρα μεγάλος σεβασμός στο όνομα του αντιπάλου μας και σαφέστατα θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η βοήθεια του κόσμου. Παίζουμε σε περίεργη ώρα και δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεαστούν οι δύο ομάδες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός του Κολοσσού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σκότι Χόπσον ανέφερε: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά μέσα στην έδρα μας θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Με τον Πανιώνιο δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Τώρα παίζουμε στο γήπεδο μας, μ’ ένα δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα έρθει να μας κερδίσει. Έχουμε δύο συνεχόμενες ήττες και πρέπει να κερδίσουμε. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας για να πάρουμε τη νίκη. Ο Άρης παίζει καλύτερα απ’ ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενισχύθηκε και πρέπει να παίξουμε με πάθος και συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.