ΟΦΗ- Κέρκυρα: η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τι είπαν οι Νίκος Αναστόπουλος και Χάβι Γκραθία στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ- Κέρκυρα.

Δείτε τι είπαν οι Νίκος Αναστόπουλος και Χάβι Γκραθία στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ- Κέρκυρα.

Νίκος Αναστόπουλος:

«Ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Πλέον κοιτάμε το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή την Πέμπτη. Στόχος μας είναι και το Κύπελλο. Σήμερα δεν ήταν το πρόβλημά μας η Κέρκυρα. Δεν είχαμε τα στοιχεία που έπρεπε, μαχητικότητα, πάθος, ταχύτητα, δύναμη στις μονομαχίες. Πρέπει να λέμε την αλήθεια, και σήμερα δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα».

Ερωτηθείς  για το αν υπάρχει κούραση και τώρα ο ΟΦΗ κάνει. κοιλιά στην απόδοσή του, επισήμανε: «Υπάρχει και η κούραση των παικτών, θα ξεκουραστούμε λίγο μέσα στις γιορτές, από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Καμιά ομάδα παγκοσμίως δεν μπορεί να παίζει συνεχώς τέλεια παιχνίδια. Μετά τις διακοπές θα είμαστε έτοιμοι για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Τέλος, για τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, προανήγγειλε αλλαγές: «Στο Κύπελλο πρέπει να έχουμε στον πάγκο δύο παίκτες κάτω των 20 ετών και θα γίνουν αλλαγές. Κάποιοι παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία κι έχουν πολλά παιχνίδια θα ξεκουραστούν».

Χάβι Γκραθία:
 
«Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός για εμάς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα από τον ΟΦΗ και έπρεπε να είμαστε πολύ καλοί για να το κάνουμε.
Χρειαζόμαστε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία στις στημένες φάσεις που είναι το δυνατό σημείο του ΟΦΗ, και είχαμε πολλά σφυρίγματα και πολλά φάουλ στο παιχνίδι. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι έχει πάρει τέσσερις βαθμούς απέναντι σε Εργοτέλη και ΟΦΗ: «Την επόμενη φορά θα έρθω να μείνω στην Κρήτη!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.