Πρώτα ντέρμπι, μετά πάρτι

Οι Γάλλοι παίκτες των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ θα διασκεδάσουν μαζί το βράδυ της Κυριακής, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Οι Γάλλοι παίκτες των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ θα διασκεδάσουν μαζί το βράδυ της Κυριακής, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ συγκρούονται το απόγευμα της Κυριακής για την Πρέμιερ Λιγκ και η μάχη αναμένεται μεγάλη στο χορτάρι.

Όταν λήξει το ντέρμπι όμως, σύμφωνα με το ΕSPN, οι Πολ Πογκμπά, Αντονί Μαρσιάλ και Μπεντζαμίν Μεντί θα βάλουν τα καλά τους, θα επιβιβαστούν σε ιδιωτικό τζετ και θα πετάξουν για το Παρίσι, για να δώσουν το παρών σε πάρτι γενεθλίων κοινού τους φίλου.

Οι Πογκμπά και Μεντί, γνωρίζονται από παιδιά, καθώς ήταν μαζί στις ακαδημίες της Χάβρης και από τότε είναι καλοί φίλοι, ενώ το περασμένο καλοκαίρι γιόρτασαν μαζί την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Γαλλία.

Παρά την αντιπαλότητα των Σίτι και Γιουνάιτεντ, οι δύο συμπαίκτες στους «τρικολόρ» συναντιούνται συχνά σε εστιατόρια του Μάντσεστερ, μαζί με άλλους Γάλλους και Γαλλόφωνους που αγωνίζονται στις δύο ομάδες, όπως οι Ερίκ Μπαϊγί, Μαρουάν Φελαϊνί και Ριάντ Μάχρεζ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.