Βρέθηκε υποψήφιος σκηνοθέτης για το “Guardians of the Galaxy Vol.3”

Άντε να δούμε τι θα γίνει...H απόλυση του James Gunn από τη σκηνοθεσία του "Guardians of the...

Άντε να δούμε τι θα γίνει…

H απόλυση του James Gunn από τη σκηνοθεσία του “Guardians of the Galaxy Vol. 3” άφησε μια άδεια θέση, η οποία χρειάζεται επειγόντως να καλυφθεί αν το franchise θέλει να επεκταθεί.

Και όλα δείχνουν ότι η θέση δεν θα μείνει για πολύ καιρό άδεια, καθώς σύμφωνα με το ComicBook(μέσω The DisInsider), η Marvel βλέπει τον Travis Knight ως αντικαταστάτη του Gunn.

Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζεται, ο Knight είναι ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας “Bumblebee”, το spin-off του “Transformers”. Ήταν παραγωγός των ταινιών κινουμένων σχεδίων “The Boxtrolls”, “ParaNorman” και “Coraline” και σκηνοθέτησε το “Kubo and the Two Strings” (2017), το οποίο ήταν υποψήφιο για Βραβείο Όσκαρ.

Η παραγωγή του “Guardians of the Galaxy Vol. 3” έχει παγώσει, με το MCU να επιβεβαιώνει ωστόσο ότι η ταινία θα πραγματοποιηθεί. Ένας εκ των ένθερμων υποστηρικτών του Gunn είναι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Drax, ο Dave Bautista. Πολλοί fans και ηθοποιοί είχαν δημοσιεύσει τη γνώμη τους. Η ταινία έχει αναβληθεί και δεν θα κυκλοφορήσει το 2020, όπως ήταν αναμενόμενο.

Μέχρι στιγμής, οι πηγές αναφέρουν ότι η Marvel δεν έχει κάνει κάποια επίσημη προσφορά στον Knight, ούτε έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις. Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να ενημερώνεστε για ό,τι νεώτερο

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.