Αντετοκούνμπο: «Παλέψαμε σε όλο το ματς για τη νίκη» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη 135-129.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη 135-129. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του στο παρκέ, προκειμένου να πανηγυρίσει τη 14η εφετινής της νίκη σε σύνολο 19 αναμετρήσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Είμαστε πια νικήτρια ομάδα και το δείξαμε. Ένιωθα καλά και άνετα, έβαλα και τις βολές. Είχα φυλάξει ενέργεια και ήξερα πως αν είμαι επιθετικός θα δημιουργήσω για τον εαυτό μου ή για τους συμπαίκτες μου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τα φάουλ που κέρδισε: «Είναι κάτι που έχω μάθει με τα χρόνια. Όταν δεν βάζεις τις φωνές στους διαιτητές, αλλά τους λες ευγενικά ότι σου έκαναν φάουλ ή τους ζητάς να ξαναδούν τη φάση, τότε παίρνεις τα σφυρίγματα που αξίζεις. Έχω την ωριμότητα πλέον να διαχειρίζομαι τα νεύρα μου».

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.