Έτοιμος για το μεγάλο “διπλό”

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Euroleague (21:45 Novasports1HD).

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Euroleague (21:45 Novasports1HD). Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη έχοντας ρεκόρ 7-5 μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουν στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν μέχρι στιγμής ρεκόρ 6-6.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον τραυματία Αγραβάνη, ενώ έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Στην Αθήνα έμεινε και ο Τολιόπουλος, για λόγους τακτικής. Από την άλλη πλευρά, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και οι “μπλαουγκράνα” θα παραταχθούν με όλα τους τα “όπλα” στο συγκεκριμένο ματς. Αυτή θα είναι η 29η αναμέτρηση των δυο ομάδων, με τους Καταλανούς να μετρούν 17 νίκες και τον Ολυμπιακό έντεκα. Σε 13 ματς επί καταλανικού εδάφους, ο Ολυμπιακός μετράει μόλις δυο νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροτία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.