«Ο Γκουαρντιόλα έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους!»

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους, να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με δημοσιογράφο που πρώτος είχε δημοσιοποιήσει την μετακόμιση του Ρονάλντο στους «μπιανκονέρι» το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους, να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με δημοσιογράφο που πρώτος είχε δημοσιοποιήσει την μετακόμιση του Ρονάλντο στους «μπιανκονέρι» το προηγούμενο καλοκαίρι.
Ο δημοσιογράφος της Il Giornale Λουίτζι Γκουέλπα είπε στο Radio CRC ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε προσφορά τετραετούς συμβολαίου από την ομάδα του Τορίνο.
«Έμαθα ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είναι το ίδιο πρόσωπο που μου είπε ότι ο Ρονάλντο πήγε στη Γιουβέντους», δήλωσε ο Γκουέλπα.
Ο Καταλανός τεχνικός έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στο Μάντσεστερ, Βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με έναν βαθμό περισσότερο από την Λίβερπουλ, κυνηγώντας το δεύτερο πρωτάθλημα, από τότε που έφτασε στην Αγγλία το 2016.
Τον περασμένο μήνα η Σίτι εξασφάλισε το δεύτερο Λιγκ Καπ Αγγλίας υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα με τη νίκη στα πέναλτι επί της Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ.
Η Σίτι παραμένει επίσης στο κυνήγι του Champions League και πρέπει να υπερασπιστεί την Τρίτη, το πλεονέκτημα που απέκτησε μετά τη νίκη στη Γερμανία επί της Σάλκε με σκορ 3-2.
Ο Γκουαρντιόλα ήρθε στο Μάντσεστερ για να μετατρέψει την ομάδα σε κυρίαρχη ευρωπαϊκή δύναμη και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Γιουβέντους θα ενδιαφερόταν, καθώς οι Ιταλοί προετοιμάζονται για την αναμενόμενη αναχώρηση του Aλέγκρι. Ο Καταλανός τεχνικός κέρδισε πολλούς τίτλους με την Μπαρτσελόνα, συμπεριλαμβανομένων τριών τίτλων της La Liga και δύο Τσάμπιονς Λιγκ – κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «μπλαουγκράνα» από το 2008 έως το 2012.
Εντάχθηκε στη Μπάγερν Μονάχου το 2013, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του και οδήγησε τους Βαυαρούς σε τρεις διαδοχικούς τίτλους στην Bundesliga και δύο κατακτήσεις του Γερμανικού Κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.