Σόλσκιερ: “Δεν ήταν πέναλτι”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Άρσεναλ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 2-0.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Άρσεναλ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 2-0. Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισαν οι “κανονιέρηδες” υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε παράβαση. 

Αρχικά, ο Σόλσκιερ δήλωσε: “Πιστεύω πως το πέναλτι που δόθηκε στο 68’ για την Άρσεναλ και με το οποίο ήρθε το 2-0 δεν έγινε ποτέ. Κι ο διαιτητής όταν δει τη φάση θα είναι απογοητευμένος με την απόφασή του. Δεν υπήρχε αρκετή επαφή για να δοθεί πέναλτι. Δεν λέω πως ο Λακαζέτ βούτηξε, αλλά προφανώς ο Φρεντ είναι πάρα πολύ δυνατός”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” υπογράμμισε: “Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κρίνοντας με βάση την απόδοσή μας θεωρώ πως δεν αξίζαμε την ήττα. Δημιουργήσαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες και είχαμε δύο δοκάρια. Είναι το πιο αρνητικό μας αποτέλεσμα μέχρι τώρα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Κερδίσαμε κάποια παιχνίδια που δεν τα αξίζαμε, αλλά αυτή τη φορά χάσαμε ένα που δεν αξίζαμε να χάσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.