Παρών ο Βέλεθ, αναμονή διεθνών

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από την πατρίδα του, ενώ από αύριο (27/3) θα αρχίσει η ένταξη των Κόρχουτ, Μπάσα, Σιώπη και Βαλεριάνου - Ποια κέντρα προετοιμασίας βλέπει ο Άρης

Παρουσία του Φραν Βέλεθ έγινε η σημερινή (26/3) προπόνηση των παικτών του Άρη, στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε την άδεια που είχε πάρει και επέστρεψε κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο Σάββας Παντελίδης περιμένει τις επόμενες ημέρες και την ένταξη στο πρόγραμμα προπονήσεων των τεσσάρων διεθνών.
Συγκεκριμένα, οι Μιχάι Κόρχουτ, Μιτζιέν Μπάσα, Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος αναμένεται από αύριο να αρχίσουν σταδιακά να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και να δίνουν το παρών στις προπονήσεις των “κίτρινων”, εν όψει του ερχόμενου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ (31/3).

Αύριο, Τετάρτη, η ομάδα του Άρη θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή θα κάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Θυμίζουμε ότι οι παίκτες του Άρη επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό. Αυτοί που δεν υπολογίζονται για την ερχόμενη αναμέτρηση είναι ο τιμωρημένος Βέλεθ και οι τραυματίες Γκάμα και Διαμαντόπουλος. 

Σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης εξετάζουν αθλητικά κέντρα του εξωτερικού για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν εκεί.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται κέντρα στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γαλλία. Υπενθυμίζεται πως ο Άρης της τρέχουσας σεζόν «χτίστηκε» στην Ολλανδία και το Μπόσενχοφντ, όπου έδωσε και τα περισσότερα φιλικά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.