Πραγματοποιήθηκε ο 1ος επίσημος Ελληνικός αγώνας surf

Ο πρώτος επίσημος Ελληνικός αγώνας surf πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων, την Κυριακή 25 Μαρτίου, αποτελώντας την έναρξη του 1st HSSA National Surf Tour 2018.

Ο πρώτος επίσημος Ελληνικός αγώνας surf πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων, την Κυριακή 25 Μαρτίου, αποτελώντας την έναρξη του 1st HSSA National Surf Tour 2018. 

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσμέτρησε στην τελική βαθμολογία του ετήσιου Tour και βέβαια, αποτέλεσε την επίσημη πρόκριση για τον Έλληνα αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf που διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Surfing (ISA). 

Την πρώτη θέση στον αγώνα έλαβε ο αθλητής Νικόλας Πλυτάς, ο οποίος θα δώσει το παρών στο ISA World Surfing Games 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-22 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ταχάρα της Ιαπωνίας.  

Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 16 αθλητές-μέλη της HSSA, με τους Νικόλα Πλυτά, Κώστα Κωστόπουλο, Λεωνίδα Οικονομίδη και Αλέξανδρο Φατσέα να φτάνουν στον τελικό και να κατακτούν αντίστοιχα τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Οι κανονισμοί του αγώνα και ο τρόπος διεξαγωγής του έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς της ISA. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν οι Σταύρος Αργυρός, Μανώλης Κατσαράκης, Μαρία Ζαχαροπούλου -πιστοποιημένοι κριτές ISA- και Head Judge ήταν o Jay Kohn, επίσημος κριτής της ISA.

Η HSSA (Hellenic Sup & Surf Association) είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της ISA (International Surfing Association) στην Ελλάδα. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.