Δε συγκρατήθηκε ο Νεϊμάρ (video)

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, όταν ένας φίλαθλος τη Ρεν άρχισε να τον χλευάζει, την ώρα που πήγαινε να πάρει το μετάλλιό του.
Θωμάς Ναλμπάντης
28/04/2019 • 09:44
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ
  • shares
Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, όταν ένας φίλαθλος τη Ρεν άρχισε να τον χλευάζει, την ώρα που πήγαινε να πάρει το μετάλλιό του. Συγκεκριμένα, ο φίλαθλος της Ρεν είπε στον Νεϊμάρ να μάθει να παίζει ποδόσφαιρο, με τον Βραζιλιάνο να του αρπάζει το κινητό και τελικά να αποχωρεί μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. 

Ο συγκεκριμένο φίλαθλος είχε επιτεθεί φραστικά στους Μπουφόν, Βεράτι και Κουρζάβα, οι οποίοι είχαν προηγηθεί του Βραζιλιάνου επιθετικού, ενώ κατέγραφε τα πάντα με το κινητό του. Στη συνέχεια, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την επίθεση που δέχτηκε από τον Νεϊμάρ.

Τα σχετικά βίντεο: 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ