Κέιν: «Άλλο επίπεδο της Ισπανίας»

Ο Χάρι Κέιν υπογράμμισε πως η Ισπανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλύτερη επίπεδο από την Αγγλία, συμπληρώνοντας πως η ομάδα του έχει άλλους τομείς στους οποίους υπερτερεί των «φούριας ρόχας».

Ο Χάρι Κέιν υπογράμμισε πως η Ισπανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλύτερη επίπεδο από την Αγγλία, συμπληρώνοντας πως η ομάδα του έχει άλλους τομείς στους οποίους υπερτερεί των «φούριας ρόχας». Ο Άγγλος επιθετικός ανέλυσε την Αγγλία, εν όψει της αναμέτρησης των δυο ομάδων για το Nations League. 

Αρχικά, ο Κέιν υπογράμμισε: «Δεν είμαστε στο επίπεδο της Ισπανίας στην κατοχή της μπάλας. Όμως διαθέτουμε διαφορετικές ποιότητες κι εκεί θα προσπαθήσουμε να τους “χτυπήσουμε”. Έχουμε καταφέρει να δώσουμε στο παιχνίδι μας πολύ ρυθμό, έχουμε καλό ένας εναντίον ενός, και όλα αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε όταν παίζουμε εναντίον τους».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος επιθετικός υπογράμμισε: «Είναι περίπλοκο γιατί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχα αρκετό χρόνο για να ξεκουραστώ, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά. Ήμουν φορμαρισμένος και υγιής και αυτή ήταν η βασική μου προτεραιότητα στην αρχή της σεζόν. Τώρα θα πιεστώ και θα δουλέψω πολύ πάνω σε αυτό, όμως δεν νομίζω ότι η απόδοσή μου δεν ήταν πεσμένη. Θα ήθελα να έχω σκοράρει περισσότερο για την Αγγλία, αλλά αυτό συμβαίνει στους επιθετικούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.