Πως οι Σεμέντο και Σκρτελ, έγιναν Βερμάελεν;

Οι Ισπανοί παρουσιάζουν ολοκληρωμένη τη μεταγραφή την οποία δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός.

Το ρεπορτάζ της AS έφερε στην επιφάνεια τις επαφές του Τόμας Βερμάελεν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με σκοπό τη μεταγραφή του Βέλγου κεντρικού αμυντικού στο λιμάνι. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι παρουσιάζουν ως ολοκληρωμένη τη μεταγραφή με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος πληροί τις προδιαγραφές των “ερυθρόλευκων” για μια έμπειρη και ανταγωνιστική λύση στα μετόπισθεν που θα καθοδηγήσει και θα εμπνεύσει τους νεότερους. Ωστόσο οι συνεχείς τραυματισμοί του Βερμάελεν αποτελούν “αγκάθι” στη συμφωνία των δύο πλευρών, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει το ρίσκο μιας πολυετούς συμφωνίας με τον ταλαιπωρημένο πλήν πολύπειρο 34χρονο αμυντικό. 

Όπως και να έχει η αποκάλυψη των συνομιλιών με τον Βέλγο παίκτη της Μπαρτσελόνα, ασχέτως του σημείου που έχουν φτάσει οι επαφές, επιβεβαιώνουν πως ο Ολυμπιακός κινείται προς την κατεύθυνση απόκτησης ενός έμπειρου αμυντικού από το επάνω ράφι, τύπου Σκρτελ ή Βερμάελεν, ενώ παραμένει πάντα στο προσκήνιο ο Ρούμπεν Σεμέντο, ως προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. 

Με τους Μεριά και Σισέ να αγωνίζονται στο Κόπα Άφρικα, υπάρχει πιθανό ενδεχόμενο άφιξης επικερδών προτάσεων και για τους δύο, οπότε θεωρείται δεδομένη η απόκτηση δύο ή τριών αμυντικών, για να πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ και τους Αβραάμ και Μπα.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.