Μακάμπι-ΠΑΟΚ: Σε γήπεδο παλαιών προδιαγραφών (video)

06/11/2013 • 19:38
Μακάμπι-ΠΑΟΚ: Σε γήπεδο παλαιών προδιαγραφών (video)
  • shares
ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ
Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μακάμπι Χάιφα και τον ΠΑΟΚ, για την τέταρτη αγωνιστική του δωδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Κιριάτ Ελιέζερ» της Χάιφα.

Το γήπεδο αυτό χρησιμοποιεί και η Χάποελ Χάιφα και ανήκει στον τοπικό Δήμο της πόλης. Η κατασκευή του άρχισε το 1955 με τη δόμηση να ολοκληρώνεται το 1956. Πρόκειται για ένα στάδιο που έχει ξεπεράσει τον μισό αιώνα ζωής (57 χρόνια) και η παλαιότητά του φαίνεται.

Το χορτάρι φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως οι υπόλοιποι εσωτερικοί χώροι του σταδίου δείχνουν πώς ο χρόνος έχει περάσει από επάνω τους, πλην των καθισμάτων που έχουν τοποθετηθεί για να πάρει το στάδιο την άδεια χρησιμοποίησης από την ΟΥΕΦΑ. Πάντως, είναι ένα από τα ελάχιστα γήπεδα στο Ισραήλ που διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εισιτηρίων!
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.