Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα τρόπαια»

Ο Λούμπος Μίχελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τους λόγους τους οποίους συμφώνησε να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Λούμπος Μίχελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τους λόγους τους οποίους συμφώνησε να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. 

Αναλυτικά:

«Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στην Ελλάδα και συναντήθηκα με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο άνθρωπο που έχει αναλάβει την ομάδα εδώ και 4 χρόνια και θέλει να την αναπτύξει περισσότερο. Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ. Μετά τις διακοπές θα ταξιδέψω στην Ελλάδα και θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο μου με την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Μίχελ.

Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια κυριαρχείται από τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει η ομάδα του σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει έλλειψη από τρόπαια, αφού το τελευταίο του πρωτάθλημα το κατέκτησε το 1985. Δούλεψα για πάνω από εφτά χρόνια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, μία ομάδα που μέσα σε 15 χρόνια έγινε από ένας επαρχιακός ουκρανικός σύλλογος, μία ομάδα με μεγάλη οργάνωση σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο κύριος Σαββίδης έψαχνε άτομα που να έχουν εμπειρία σε παρόμοια πρότζεκτ και έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μου», πρόσθεσε το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.