Κεϊτανί και Μουτάι θέλουν να κάνουν δύο τις νίκες τους

Δύο Κενυάτες, ο Εμμάνουελ Μουτάι και η Μέρι Κεϊτανί θα επιδιώξουν να διατηρήσουν τους τίτλους τους σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα την Κυριακή, στο διεθνή Μαραθώνιο δρόμο του Λονδίνου.

Δύο Κενυάτες, ο Εμμάνουελ Μουτάι και η Μέρι Κεϊτανί θα επιδιώξουν να διατηρήσουν τους τίτλους τους σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα την Κυριακή, στο διεθνή Μαραθώνιο δρόμο του Λονδίνου. Ο Μουτάι, παρά το γεγονός ότι τον προηγούμενο μήνα λόγω τυφοειδούς πυρετού που προσβλήθηκε και διαταράχτηκε η προετοιμασία του, δηλώνει έτοιμος για μία νέα επιτυχία:
 
«Έπρεπε να πάρω φαρμακευτική αγωγή, αλλά νιώθω καλύτερα τώρα και αποκατάσταση της υγείας μου είναι ικανοποιητική. Θα είναι πιο δύσκολος ο αγώνας από πέρυσι, επειδή οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες», είπε ο 27χρονος δρομέας.

Και δεν έχει άδικο ο Κενυάτης αθλητής, αφού στον αγώνα θα έχει σπουδαίους αντιπάλους και κυρίως τους συμπατριώτες του, Πάτρικ Μακάου, κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στην απόσταση και του παγκόσμιου πρωταθλητή, Άμπελ Κιρούι.

«Είμαι στην ίδια καλή κατάσταση με την περσινή χρονιά κι ελπίζω να διατηρήσω τον τίτλο μου παρά το δυνατό συναγωνισμό. Πολλές από τις αθλήτριες που συμμετέχουν βρίσκονται κοντά σε επιδόσεις με 2 ώρες και 20 λεπτά», δήλωσε η Κεϊτανί η οποία το 2011 κέρδισε τον αγώνα με 2 ώρες 19:19. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.