Η ακραία σκέψη του Σκόνδρα

Ο Γιάννης Σκόνδρας θεωρεί ακραία σκέψη την συμμετοχή του Ατρομήτου στο Champions League της νέας περιόδου.

Ο Γιάννης Σκόνδρας θεωρεί ακραία σκέψη την συμμετοχή του Ατρομήτου στο Champions League της νέας περιόδου. «Δεν το συζητάς αυτό, είναι ακραίο. Θα είναι ο Παναθηναϊκός από ότι φαίνεται. Θα κοιτάξουμε να τα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και ότι γίνει» δήλωσε στο «NovaΣΠΟΡ FM». Ο αρχηγός του Ατρομήτου μίλησε ακόμη για:

-Το αν οι παίκτες του Ατρόμητου τα περιμένουν όλα από τον Κώστα Μήτρογλου: «Δεν είναι μόνο στον Μήτρογλου το βάρος. Υπάρχει άγχος, κούραση, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας βγαίνει συνέχεια αυτό. Ο Κώστας έχει βοηθήσει πολύ. Κατά κύριο λόγο είναι τα πολλά παιχνίδια και λίγο το άγχος».

-Την αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα: «Η φιλοσοφία είναι η ίδια. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε νίκες. Έχουμε τον Μήτρογλου, μας έχει βοηθήσει πολύ και έχει φανεί περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάντα θέλαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν βγαίνει πάντα. Όπως με την Ξάνθη που πετύχαμε ένα γκολ και κερδίσαμε», ενώ για τις συχνές αλλαγές που κάνει ο Γιώργος Δώνης, όταν κάτι δεν πάει καλά, είπε: «Κάθε αλλαγή είναι δουλεμένη. Βοηθάει και ανανεώνει την ομάδα. Οι αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα, βοηθάνε».

-Το στόχο του Ατρόμητου στα play offs: «Όταν μπαίνεις στα play offs, στόχος είναι να πας όσο πιο ψηλά μπορείς. Έχουμε τέσσερις αγώνες μέχρι τότε και πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο, όπως στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Έχουμε και το Κύπελλο, χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση, να ξεκουραστούμε και να αντεπεξέλθουμε».

-Το Κύπελλο: «Σίγουρα ο τελικός είναι στόχος. Το πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα ήρθε 0-0, μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης. Με ένα γκολ στην Τρίπολη θα είναι δύσκολο να αποκλειστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.