Πόποβιτς: «Μοιάζαμε με ελάφι μπροστά σε νταλίκα»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν αρκετά απογοητευμένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, στην ήττα 113-92 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν αρκετά απογοητευμένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, στην ήττα 113-92 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» παρομοίασε την εμφάνιση της ομάδας του με ελάφι μπροστά από νταλίκα, ενώ αναφέρθηκε και στο μαρκάρισμα του Κέβιν Ντουράντ.

Αρχικά, ο Πόποβιτς δήλωσε: «Πίστευα πως θα ήμασταν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά, αλλά έκανα λάθος. Μοιάζαμε με ελάφι που κοκαλώνει μπροστά στους προβολείς νταλίκας. Είναι πολύ κακός συνδυασμός να παίζεις τόσο κακή άμυνα και να εκτελείς τόσο άσχημα στην επίθεση».

Στη συνέχεια, δήλωσε για το αν έμεινε ικανοποιημένος με το μαρκάρισμα του Ντάνι Γκριν στον Κέβιν Ντουράντ: «Δεν πήγε καλά… Άρα θα πούμε στον Ντάνι να ψηλώσει καμιά δεκαριά πόντους μέχρι τη Δευτέρα, να πηδά ψηλότερα και να κινείται πιο γρήγορα. Και θα πούμε στον Ντουράντ να μην είναι τόσο καλός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.