Με Βιτόλο αλλά χωρίς Μπουμσόνγκ στο ντέρμπι

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο το Σάββατο. Ο Ισπανός μέσος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των «πράσινων» για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, αφού προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο στην Παιανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Φερέιρα είχε τετ-α-τετ με τον Γάλλο αμυντικό, με τον οποίο συζήτησε για τους λόγους που τον άφησε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος ης προπόνησης, ο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κοτσόλης, Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Μαυρίας, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 και τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπιάρσμιρ και Καντέ αναμένεται να διατηρηθούν στο κέντρο της άμυνας, με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο να καλύπτουν τα δυο άκρα της άμυνας. Οι Βιτόλο, Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τον Ζέκα στα δεξιά, τον Κουίνσι στα αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.