Αναστόπουλος: «Στον Άρη υπάρχει ωράριο»

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκαθάρισε πως στον Άρη υπάρχει πλέον ωράριο και πως δεν επιτρέπεται το ξενύχτι στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκαθάρισε πως στον Άρη υπάρχει πλέον ωράριο και πως δεν επιτρέπεται το ξενύχτι στους ποδοσφαιριστές του. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως είναι πρόβλημα για τους «κίτρινους» η διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των μετεγγραφών στους «κίτρινους».

Αρχικά, ο Αναστόπουλος τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89.4»: «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τη διακοπή. Δίνουμε φιλικά παιχνίδια, γιατί άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Πάμε και για Τρίτη αναβολή. Εμείς θα πάμε σαν να έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν δε γίνει θα κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε επίσημο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δυνατότητες να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας. Στην αρχή θέλαμε να κάνουμε προετοιμασία και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Άλλη προπόνηση γίνεται τώρα. Μόνο με διαφορετική προπόνηση κάθε μέρα δεν κουράζεις ψυχολογικά και δίνεις κίνητρο στο παίκτη».

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε για το κλίμα στον Άρη: ««Μπορεί η κατηγορία να μην είναι επαγγελματική, αλλά όλα τα άλλα είναι επαγγελματικά. Λειτουργούμε σαν ομάδα Σούπερ Λίγκ».

Σχετικά με τις μετεγγραφές, ο προπονητής του Άρη υπογράμμισε: ««Για τις μεταγραφές, καινούργιο γλυκό με παλιά συνταγή δε γίνεται. Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Όταν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Αυτούς που έφεραν την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία δεν μπορώ να τους αδικήσω».

Τέλος, ο Αναστόπουλος τόνισε για το ωράριο που έχουν οι παίκτες του Άρη: «Άρης και νύχτα δεν πάνε μαζί. Τα προηγούμενα χρόνια τους μάζευαν σηκωτούς από τα μπαρ! Τώρα υπάρχει ωράριο. Ο στόχος της ανόδου πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.