Γκουαρντιόλα: «Πιο σημαντικό το τρόπαιο από τα ρεκόρ»

Στη σημασία της κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ αναφέρθηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα, επιμένοντας ότι η ανταμοιβή αυτή είναι πάνω από οποιοδήποτε ρεκόρ που κατέρριψαν φέτος οι «πολίτες».

Στη σημασία της κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ αναφέρθηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα, επιμένοντας ότι η ανταμοιβή αυτή είναι πάνω από οποιοδήποτε ρεκόρ που κατέρριψαν φέτος οι «πολίτες».
 
Οι πρωταθλητές Αγγλίας σήκωσαν το τρόπαιο την Κυριακή μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Χάντερσφιλντ, η οποία τους κράτησε 17 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Αν και πήραν αυτό που ήθελαν όμως, θα πρέπει να νικήσουν και στους δύο εναπομείναντες αγώνες τους για να γίνουν η πρώτη ομάδα της Αγγλίας που φτάνει τους 100 βαθμούς σε μία σεζόν.
 
«Δεν αρνούμαστε ότι θα ήταν ωραία αν καταρρίπταμε και αυτό το ρεκόρ, αλλά είναι ακόμα πιο ωραία η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Εχουμε ήδη μιλήσει γι’ αυτό. Οι επιμέρους στόχοι βοηθούν στη διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσης. Προσπαθήσαμε για τη νίκη με τη Χάντερσφιλντ, αλλά ήταν δύσκολο», επισήμανε ο Ισπανός.
 
«Ζήσαμε κάτι ανάλογο και στην έδρα της τον Νοέμβριο και με τη Σαουθάμπτον στη δική μας. Είχε ζέστη και οι παίκτες υπέφεραν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Νιώθουμε όλοι ευγνώμονες όμως για τον τίτλο, αλλά και για την αγάπη του κόσμου. Είμαστε σε έναν σύλλογο χωρίς μεγάλη παράδοση σε τρόπαια και τρία από αυτά στην Πρέμιερ Λιγκ σε διάστημα έξι ετών δεν είναι καθόλου άσχημο αποτέλεσμα», συμπλήρωσε ο Γκουαρντιόλα, που πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς μαζί με όλο το επιτελείο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.